Flere af vores gæster har efterspurgt en vinklub i vores hyggelige vinbar. Efter at have undersøgt hvad der specifikt er interesse for, er der et flertal af folk som gerne vil have et sted, hvor man kan komme med sine egne vinflasker og dele med andre ligesindede vinentusiaster/nørder, og nyde vinen med en passede menu til.
Nicolai og jeg bakker meget gerne op om den idé. Vi vil gerne lægge hus/restaurant til på Les Trois.

Vi vil derfor afholde vinklub den første onsdag i hver måned fra kl 18.00. (Dog kun ved min. 6 personer). Vores tanke er så at man melder ind med et vin-tema og så vil vi på Les Trois lave en 3 rettes menu til 300kr, som er tilpasset temaet.
Som gæst er ideen så, at man hver især tager 1 flaske med der passer ind i temaet for aftenen (og gerne en blinder).

Udover det vil jeg til hver aften forsøge at finde en sjov og spændende blinder, som vi alle kan snakke om.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en masse hyggelige aftener med god stemning og gerne masser røver-historier.

Man skal tilmelde sig senest onsdagen inden til mig på rolf@dauphine.dk eller på tlf. 86193922 tast 2 og oplys at det er til vinklub. 🙂

Jeg tænker at første gang kunne være d. 4/9-2019 kl 18.00 team Italian møder Frankrig. Pris leje pr. Flaske 300-400kr. Og i anledning af at det er første aften, vil Nicolai og jeg gerne starte aftenen med at give et glas Champagne & Lambrusco samt lidt snacks!
Vores flaske til denne aften vil være Jean Sipp, pinot noir 1996 mg. Pinot noir 1996 fra Alsace fik i sin tid ikke særlige gode ord med på vejen, men i dag står det helt fantastisk og især i mg.

Vi håber at se mange af jer, og vi glæder os til at se hvad I vil bidrage med:)

Mange gode hilsner
Nicolai Bech og Rolf Nordentoft
Restaurant Dauphine og Les Trois vinbar og restaurant

Følg med på www.facebook.com/groups/LesTroisVinklub/